Trofeul UEFA Champions League va ajunge in Romania

Dupa cum spune si titlul, trofeul UEFA Champions League va ajunge in Romania – in perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2013. Mai precis, trofeul va poposi in:
– Timisoara – Piata Operei: 30 septembrie 2013
– Cluj-Napoca – Piata Unirii: 1 octombrie 2013
– Brasov – Piata Sfatului: 2 octombrie 2013
– Bucuresti – Piata George Enescu: 4-6 octombrie 2013

Program: 16.30 – 19.30.

Expozitia din acest an va aduce o serie de schimbari interesante, impreuna cu o aventura multimedia captivanta pentru utilizatori. Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o inregistrare simpla, care le va da voie sa interactioneze direct cu fiecare eveniment expozitional oferit – de la informatii exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentata, la participarea la jocuri si concursuri.

Noua tehnologie ii va conecta si mai mult pe vizitatori cu lumea digitala, permitandu-le sa isi impartaseasca experientele, fotografiile si emotiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din retelele sociale.

Toti fanii din Bucuresti sunt invitati sa se preinregistreze pe: www.unicredittiriac.ro/ucl.

UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o punte foarte importanta pentru UniCredit in legatura cu fanii, de-a lungul anilor. Pana acum, Trofeul a vizitat in total 13 tari europene diferite, parcurgand peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani si a le oferi oportunitatea extraordinara de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *