Brasty – magazinul cu ceasuri de calitate

De cand am descoperit site-ul magazinului Brasty.ro am facut numai investitii de calitate. Am descoperit site-ul datorita unei cautari pe internet, deoarece aveam nevoie sa cumpar un cadou pentru prietena mea. Initial, am vrut sa ii cumpar un parfum de calitate, insa dupa ce am descoperit site-ul Brasty.ro m-am gandit ca un ceas de mana va fi un cadou mult mai frumos.

Acest site ofera clientilor o gama vasta de ceasuri dama si barbati originale, iar preturile nu sunt deloc mari. Dimpotriva, toti clientii pot cumpara un ceas de calitate, iar unele se afla sub pretul de 400 RON.

Este un site accesibil tuturor, indiferent de bugetul de care depind.

Magazinul ofera ceasuri Casio si ceasuri Invicta, doua mari brand-uri in lumea ceasurilor. Aceste doua modele sunt ideale, mai ales daca ceasurile sunt alese pentru cineva care adora lucrurile de lux.

Dupa cum spuneam, am decis ca un ceas de mana este mult mai folositor decat un parfum si am ales din gama de ceasuri Invicta, modelul Angel 22706, un ceas deosebit pe care poate sa il aprecieze orice femeie.

Acest model de la Invicta prezinta un design clasic cu cifre arabe gravate pe cadran, iar materialul folosit la fabricarea acestui model se numeste otel inoxidabil, cunoscut pentru calitatile sale anti-corozive.

Este un ceas de lux, care sare de pretul de 400 RON, insa merita fiecare banut, deoarece detaliile de pe acest ceas sunt impecabile. Am plasat comanda pe site si am primit produsul prin curier la o saptamana dupa comanda.

La primirea produsului, am fost placut impresionat de cum a  fost impachetat si cu cata grija l-a trimis magazinul.

Produsul a fost perfect si arata de 10 ori mai bine decat in poza.

Prietena mea a fost foarte fericita cand a primit cadoul de la mine.

Recomand Brasty.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.