Școala Altfel 2023 la Muzeul Fotbalului

Timp de 100 de zile, Muzeul Fotbalului București a fost pentru prima oară parte din Programul Național „Școala Altfel” cu un proiect inedit dedicat elevilor și cadrelor didactice.

Sub titulatura „Fotbalul Altfel” Muzeul a pregătit în acest proiect circuite speciale, experiențe interactive, exponate rare ale căror povești au fost explicate într-un mod inedit, la care s-au adăugat și bilete la prețuri cu discount în acest context. 

Succesul inițiativei este evidențiat inclusiv de bilanțul participării:

  • Aproape 2.000 de elevi și cadre didactice au descoperit Muzeul în aceste 100 de zile;
  • Peste 50 de unități de învățământ au devenit partenerii noștri în Programul Național „Școala Altfel”;
  • 20 de județe ale României au avut ca reprezentanți elevi, învățători și profesori în vizite organizate pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi.

Reușita a fost susținută de sponsorii și partenerii Muzeului Fotbalului: Superbet, Auchan, Visa x BRD, Asirom.

„Debutul Muzeului în acest program național a fost un success și suntem recunoscutări pentru acest lucru. Am gândit proiectul astfel încât să putem oferi elevilor, indiferent de vârstă, o experiență deopotrivă captivantă și educativă. Inspectoratele școlare, unitățile de învățământ, cadrele didactice și părinții au apreciat formula complexă – distracție, educație, valori ale sportului – pe care am propus-o, astfel că anul viitor trebuie să devenim și mai buni!”, a declarat Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului.

În continuarea proiectului „Fotbalul Altfel”, Muzeul Fotbalului deschide o etapă specială pe durata vacanței școlare de vară și pentru sezonul estival. În perioada 16 iunie – 3 septembrie, biletele de acces au prețul de doar 35 lei pentru adulți și doar 25 lei pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *