Timp liber si distractie

Cei care ma cunosc si mai ales cei care imi citesc blogul stiu ca intotdeauna am pus accent pe partea de divertisment. Intr-o lume in care toti oamenii se lupta sa supravietuiasca, intr-o lume in care fiecare persoana se lupta cu viata sa, parca este nevoie si de o sursa de bucurie. Cam acesta ar putea fi, pe scurt, obiectivul blogului meu, o sursa de distractie intr-o lume tot mai trista.

De aceea incerc, atat cat pot, sa va ofer cele mai bune recomandari in materie de filme, evenimente, muzica, distractii, plimbari, mancare si multe altele. Si tot de aceea ma bucur de fiecare data cand gasesc un site cu un profil asemanator cu al meu.

Numele acestui site: 2out.ro. Aici o sa gasiti recomandari de filme, evenimente, restaurante, cafenele, timp liber, travel, sport, cluburi, livrare la domiciliu. Asa ca, de fiecare data cand aveti nevoie de o recomandare, pe langa blogul meu, puteti sa incercati si acest site. Nu se stie niciodata ce restaurant nou si bun gasiti. Sau poate ca dati de o activitate interesanta pe care vreti sa o incercati. Eu stiu ca am foarte multe in cap: rafting, bungee-jumping, kiting, parasutism.

Si tot uitandu-ma pe site, mi-a venit o idee: trebuie sa pun mai mult accent pe partea de travel. Nu stiu daca stiti, dar in ultima perioada am pus tot mai multe accent pe partea de calatorii. Nu stiu exact motivul, probabil din cauza ca imbatranesc, dar am inceput sa vreau tot mai mult sa calatoresc, sa descopar lucruri si locuri noi.

Asa ca, incepand de astazi, o sa incerc sa va recomand cat mai multe locuri care merita vizitate. Este pacat sa ramanem prinsi intr-o rutina care pare ca nu se mai termina. Stiti la ce rutina ma refer. Se numeste “viata”. Nu cadeti in capcana ei. Nu uitati sa “traiti”.

rafting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *