A Taste of Romance (2012)

A Taste of Romance (2012) este o alta comedie romantica/drama romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultimele luni am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Povestea acestui film: Gill Callahan, pompier, se retrage din activitate dupa o tragedie. Ajutat de fostii lui colegi, el se decide sa deschida un restaurant care sa ofere mancare simpla, pentru toata lumea. Din pacate pentru Gill, restaurantul francez vecin are o alta clientela si o sefa foarte intepata, Sara Westbrook, care nu tolereaza oamenii… simpli.

Dupa cum va puteti imagina, Gill si Sara nu se inteleg de la bun inceput si, astfel, incepe distractia. Banuiesc ca v-ati dat seama deja in ce directie merge filmul, dar asta nu inseamna ca nu merita sa vedeti felul in care se ajunge acolo. Va garantez ca A Taste of Romance (2012) o sa va placa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *