All of My Heart (2015)

Dragi iubitori de filme de dragoste/comedii romantice/drame romantice, se pare ca am gasit un nou film marca Hallmark pe care ar trebui sa il aveti in vedere. Desi este foarte previzibil, la fel cum se intampla in majoritatea productiilor romantice, povestea filmului este suficient de draguta incat sa treceti peste acest aspect. Eu am reusit sa-mi mentin zambetul pe buze pe tot parcursul filmului, asa ca sunt aproape sigur ca o sa va placa ceea ce o sa vedeti.

Povestea: Jenny Fintley (Lacey Chabert) si-a dorit intotdeauna sa devina chef si sa aiba propriul ei restaurant. Pentru a face asta, Jenny lucreaza la o firma de catering si incearca sa stranga bani. La scurt timp dupa despartirea de iubitul ei, fix cand credea ca viata ei este un esec total, Jenny primeste o veste buna: este mostenitoarea unei case. Ca sa fiu mai exact, ea este mostenitoarea unei jumatati din casa respectiva.

Da, ati inteles bine, conform testamentului ea trebuie sa imparta casa cu un necunoscut, un broker care lucreaza pe Wall-Street. Jenny vrea sa o pastreze si sa o transforme intr-o pensiune, el vrea sa o vanda si sa imparta banii. Cum se vor intelege cei doi? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *