Aloha (2015)

Asteptam de foarte mult timp acest film. Dupa ce am vazut trailerul chiar credeam ca o sa fie cea mai buna comedie romantica din acest an. Avea toate ingredientele necesare: distributie foarte buna (Bradley Cooper, Rachel McAdams, Emma Stone), buget pe masura, scenaristul/regizorul filmului avea in “palmares” filme ca Jerry Maguire (1996) sau Almost Famous (2000). Ce putea merge gresit, nu-i asa? Din pacate, nu a fost sa fie…

In momentul in care Aloha (2015) a fost lansat, criticii au desfiintat acest film. Pana si notele de pe site-urile de specialitate sunt dezastruoase. Si tare mi-as fi dorit sa nu fiu de acord cu ei. Evident, nu este cazul. Sunt la fel de dezamagit. Povestea acestui film este incoerenta, fara inceput sau sfirsit, previzibila, un haos care nu poate fi inteles. Credeti-ma, am incercat.

Este filmul vizionabil? Da, daca nu incercati sa intelegeti prea multe din el. Nu va faceti griji, oricum nu o sa reusiti. Cat de interesanta este partea romantica? Sincer sa fiu, nu a fost chiar rea, dar ma asteptam la cu totul altceva. Va recomand sa incercati sa-l urmariti. Exista sanse sa va placa. Sansele foarte mici, greu de sesizat, dar exista.

Povestea: Un contractor militar celebru, Brian Gilcrest (Bradley Cooper), se intoarce dupa o perioada foarte lunga de absenta acasa (Honolulu, Hawaii – locul de care filmul isi cam bate putin joc) – pentru lansarea unui satelit. Aici, insa, Brian intampina cateva probleme. Se reintalneste cu o fosta mare dragoste (care acum este casatorita si are doi copii) si incepe sa devina foarte interesat de “cainele de paza” pe care fortele aeriene l-au insarcinat sa il pazeasca.

Nu va faceti griji, cainele de paza este femeie. Numele ei: Allison Ng (Emma Stone), un personaj destul de interesant, mai ales avand in vedere ca filmul a fost dezamagitor.

Va reusi Brian sa treaca peste ranile din trecut si sa acorde o noua sansa iubirii? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Aloha (2015)”
  1. diana August 9, 2015
    • Daniel Urda August 10, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *