Bringing Up Baby (1938)

Bringing Up Baby (1938) una dintre cele mai amuzante comedii romantice pe care le-am vazut pana acum. Nu am ras niciodata atat de mult la un film. Cel putin nu ultima in vreme… Katharine Hepburn si Cary Grant se potrivesc de minune in aceasta poveste de dragoste. Un film clasic de neuitat. Va recomand sa-l cautati.

Dr. David Huxley, un paleontolog foarte dedicat meseriei sale, are trei mari probleme pe cap: sosirea unui os menit sa completeze un pretios schelet de brontozaur la care lucra de patru ani, obtinerea unei sponsorizari de un milion de dolari pentru muzeul la care lucreaza si casatoria cu o anti-romantica domnisoara Swallow. Toate aceste prioritati se schimba insa, in momentul in care o domnisoara pe nume Susan apare si ii transforma viata intr-un cosmar.

Neindemanatica, mereu in calea lui si aparent foarte atrasa de el, Susan ii strica si ziua nuntii lui David dar deja va dau prea multe detalii. Tot ce pot sa va mai spun este ca toate intamplarile care ii apropie sunt foarte amuzante si o sa radeti cu lacrimi. Nu ratati acest film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *