Chance at Romance (2013)

Dragi iubitori ai filmelor de dragoste, am gasit o noua comedie romantica pe care nu aveti voie sa o ratati. Asta doar in cazul in care aveti o slabiciune pentru genul romantic, evident. Este pentru toate varstele si sunt sanse mari sa va placa. Filmul este relativ previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria comedii romantice, dar povestea lui este foarte frumoasa si sunt sigur ca o sa o indragiti.

Apropo, filmul este o alta comedie romantica marca Hallmark. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si cred ca am gasit destule productii cu care sa va ocupati timpul. Puteti sa imi multumiti mai tarziu.

Povestea: Samantha Hart este atat de indragostita de fotografiile unui fotograf foarte cunoscut (Heath Madsen ) incat se decide sa ii scrie un mail de multumire. Spre surpriza ei, Heath ii raspunde la mesaj si, intr-un timp destul de scurt, cei doi ajung sa poarte o discutie destul de lunga.

La un moment dat, avand in vedere ca discutia lor merge foarte bine, Heath o invita pe Samantha la noua lui expozitie iar ea ii accepta invitatia. Problema? Samantha vorbea de fapt cu fiul fotografului. In momentul in care ea afla asta… ei bine, de atunci incepe distractia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *