Chasing Amy (1997)

Avand in vedere ca aproape am terminat filmele din categoria “comedii romantice” care au aparut in perioada 2000-2014, m-am gandit ca ar fi cazul sa le “verific” (din nou) si pe cele din anii ’90. Nu imi fac sperante prea mari, dar cine stie, poate gasesc ceva interesant. Prin cautarile mele am descoperit un film pe care cred ca ar trebui sa il vedeti: Chasing Amy (1997), o comedie romantica/drama romantica foarte interesanta.

Avand in vedere faptul ca nu l-am vazut niciodata la televizor, sunt sanse mari ca aceasta sa fie prima data cand auziti de el. Nu pot sa spun ca mi-a placut incredibil de mult, dar filmul are o poveste interesanta si cred ca ar trebui sa-i acordati o sansa. Poate o sa va placa.

Povestea: Holden McNeil si Banky Edwards sunt cunoscutii autori ai unei carti de benzi desenate. Cei doi sunt prieteni de peste 20 ani si isi petrec cea mai mare a timpului impreuna in studioul lor. Viata lor pare sa fie ca un vis frumos, cartea lor are succes, prietenia lor nu a fost niciodata testa. Asta, bineinteles, pana in momentul in care o femeie intra in viata lor. Numele ei: Amy.

Inca din primul moment in care a vazut-o, Holden a stiut ca trebuie sa fie cu ea. Dragoste la prima vedere. Numai ca, asa cum se intampla de fiecare data, exista o mica problema: Amy este lesbiana. Cum ii va afecta Amy munca? Va reusi el sa o cucereasca avand in vedere acest mic detaliu? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *