Fools Rush In (1997)

Fools Rush In (1997) – o comedie romantica/drama romantica foarte draguta. Dupa cum v-am mai spus, avand in vedere ca aproape am terminat “materialul” romantic din perioada 2000-prezent, am inceput sa (re)vad filmele din anii ’90. Printre ele am descoperit si acest film, o poveste foarte frumoasa de dragoste pe care am avut ocazia sa o vad de nenumarate ori. Banuiesc ca ati vazut filmul macar o data. A fost difuzat de foarte multe ori la televizor. In orice caz, indiferent daca stiti despre ce este vorba sau nu, va recomand sa il (re)vedeti.

Povestea: Alex Whitman (Matthew Perry) este trimis de la New York la Las Vegas de seful lui pentru a superviza un proiect de constructie. Acolo, Alex are ocazia sa o cunoasca pe Isabel Fuentes (Salma Hayek), o tanara foarte frumoasa pentru care simte o atractie foarte puternica inca din primul moment in care o vede. Cei doi nu stau foarte mult pe ganduri si petrec o noapte impreuna dupa care isi vad fiecare de drum.

Problema? Trei luni mai tarziu, Alex se intalneste din nou cu Isabel si… afla ca este insarcinata. De aici, dupa cum bine banuiti, incepe “distractia”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *