I Do, I Do, I Do (2015)

Se pare ca m-am reprofilat pe filmele produse de cei de la Hallmark in ultima perioada. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa gasesc atatea comedii romantice bune intr-o perioada foarte scurta de timp, dar cei de la Hallmark sunt extrem de buni cand vine vorba de povesti de dragoste. Un exemplu bun ar fi recomandarea de astazi: I Do, I Do, I Do (2015), un film pe care ar trebui sa il vedeti.

Povestea: Cel putin teoretic, Jaclyn Palmer (Autumn Reeser) ar trebui sa aiba parte de nunta “perfecta” cu barbatul perfect. Fiind considerat unul dintre cei mai buni doctori din oras, unul din candidatii cu sanse reale pentru a deveni seful spitalului in care lucreaza, fiul unor parinti foarte bogati, Dr. Peter Lorenzo pare sa fie genul de barbat cu care fiecare femeie ar vrea sa se casatoreasca. Numai ca Jaclyn nu este atat de sigura.

Mintea ii spune ca aceasta casatorie este o idee foarte buna, dar inima ei nu este convinsa. Ca lucrurile sa se complice si mai tare, ea intalneste din intamplare un barbat total opus fata de viitorul ei sot si, dintr-un impuls, acesta o saruta si ii da lumea peste cap. O zi mai tarziu, Jaclyn afla ca acel barbat este fix fratele mai mic al lui Peter.

Ca totul sa fie perfect, dupa ce se casatoreste, Jaclyn incepe retraiasca ziua nuntii ei din nou… si din nou… si din nou. De ce retraieste aceeasi zi? Ce vrea destinul sa ii spuna? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *