Laggies (2014)

Se pare ca mi-a scapat o comedie romantica din 2014. Numele ei: Laggies (2014). In rolurile principale: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz si Sam Rockwell. Merita sa o vedeti? Hmm… pe scurt, da. Mi s-a parut destul de interesanta, chiar mai buna decat majoritatea comediilor romantice din 2014. Mi-a facut placere sa o revad pe Keira Knightley jucand intr-un astfel de film. In Love Actually (2003), genul de film pe care chiar trebuie sa il vedeti, a avut un rol prea scurt.

Povestea: Desi au trecut mai bine de zece ani de la terminarea liceului, Megan (Keira Knightley) habar nu are ce sa faca cu viata ei. A terminat o facultate, dar lucreaza pentru tatal ei. Are o relatie inca din liceu cu iubitul ei, dar nu vede nici un viitor pentru aceasta relatie.

Ce face ea la locul de munca respectiv? Invarte un semn-reclama, la colt de strada, timp de cateva ore pe zi. Genial, nu-i asa? Si, ca totul sa fie perfect, la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale ei, Megan isi surprinde tatal in timp ce o inseala pe mama ei. Asta fix dupa momentul in care iubitul ei a cerut-o in casatorie…

Dorind sa fuga de toate aceste “complicatii”, Megan se intalneste din intamplare cu o eleva din liceu, genul de persoana cu care se imprieteneste foarte rapid. Atat de rapid incat decide sa se mute temporar la ea acasa si sa-si petreaca timpul impreuna. Numai ca in casa respectiva mai traieste si tatal tinerei, un barbat singur si disponibil… Intelegeti unde bat, nu-i asa?

No Responses to “Laggies (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.