Life or Something Like It (2002)

Nu mi-am imaginat-o niciodata pe Angelina Jolie intr-o comedie romantica, dar am avut ocazia sa o vad in plina splendoare in Life or Something Like It (2002). Nu a fost nici pe departe cel mai bun rol al ei. Sa fim seriosi, Angelina nu se pricepe la astfel de roluri. Ea si romantismul sunt ca baba si mitraliera. Nu se potrivesc. Trecand peste acest aspect, filmul a fost destul de dragut si sa va recomand sa il vedeti. Merita o vizionare.

Povestea: Lanie Kerrigan (Angelina Jolie) are viata perfecta: foarte multi bani, o cariera si iubitul perfect. Cu toate acestea, un om al strazii reuseste sa ii strice dispozitia. Cum face asta? Se pare ca acest om al strazii are un dar foarte special. Pe scurt, el este convins ca poate vedea in viitor si, spre surprinderea tuturor, de cele mai multe ori are dreptate. Tocmai aceasta reputatie pe care si-a construit-o o duce pe Lanie la el.

Avand in vedere ca urmeaza un meci foarte important, Lanie (reportera) este trimisa sa ii ia un interviu “profetului”. Numai ca primeste mai mult decat a cerut. Pe langa scorul corect, ea afla ca mai are sapte de zile de trait. Cum o afecteaza aceasta veste? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *