Love on the Air (2015)

Seria recomandarilor Hallmark continua. Descopar din ce in ce mai multe comedii romantice bune produse de canalul respectiv. Hallmark devine incet dar sigur sursa mea principala de recomandari. Si sunt absolut sigur ca pasionatii de filme de dragoste vor fi foarte incantati de toate filmele despre care voi vorbi in urmatoarea perioada. Au si motive. Intr-o perioada in care “dragostea” s-a transformat intr-o chestie plina de injuraturi, nuditate si lipsa acuta de sentimente, aceste povesti sunt ca luminita de la capatul tunelului. Aduc un pic de speranta.

Povestea: Nick (Jonathan Scarfe) are o emisiune la radio pentru barbati in care le da acestora sfaturi despre relatii. Dupa cum va puteti imagina, Nick le recomanda barbatilor sa aiba mare grija cand vine vorba de femei. Sonia (Alison Sweeney) primeste si ea o emisiune in cadrul aceluiasi post de radio, numai ca ea recomanda femeilor alte lucruri: sa fie independente, sa nu depinda de barbati, sa isi pastreze identitatea, sa nu le fie frica sa fie singure, sa fie ca o “insula”.

Evident, cei doi se intalnesc, se cearta in direct si… primesc ocazia sa faca o emisiune impreuna la o ora de maxima audienta. Cum se vor intelege cei doi? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *