Lover Come Back (1961)

Dupa Cary Grant si Audrey Hepburn, Rock Hudson si Doris Day incep sa devina incet dar sigur unul dintre cuplurile mele preferate din comediile romantice clasice. Cei doi se potrivesc foarte bine si este o adevarata placere sa ii vad jucand impreuna. Spre bucuria mea, inca mai sunt cateva filme cu Rock si Doris pe care inca nu le-am vazut. De abia astept sa le vad!

Daca ati reusit sa vedeti Send Me no Flowers (1964) si Pillow Talk (1959), Lover Come Back (1961) ar trebui sa fie urmatoarea comedie romantica de pe lista voastra. Filmul este la fel de bun ca si celalalte doua productii mentionate. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: In urma unor neintelegeri, managerul unei firme de publicitate, Jerry Webster (Rock Hudson), isi da seama ca o campanie fictiva a intrat in productie si a facut furori la televizor. Problema? Produsul pentru care se face campania respectiva nu exista.

Pentru a rezolva aceasta “complicatie”, Jerry se duce la un om de stiinta renumit pentru a-l convinge sa inventeze un produs revolutionar. Numai ca el nu este singurul care il are in cap pe acest om de stiinta, pe urma lui fiind si rivala lui Jerry, o femeie care este dispusa sa faca orice pentru a putea pune mana pe contractul de publicitate al prudusului inexistent. Si de aici incepe distractia…

No Responses to “Lover Come Back (1961)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.