Magic in the Moonlight (2014)

Spre bucuria mea, se pare ca Laggies (2014) nu a fost singura comedie romantica de anul trecut care mi-a scapat. Magic in the Moonlight (2014) este un alt film romantic pe care trebuie sa il aveti in vedere. In opinia mea, acest film este cea mai buna comedie romantica din 2014. Nu am nici cea mai mica urma de indoiala! Povestea este superba, actorii principali (Colin Firth si Emma Stone, doi dintre actorii mei preferati) joaca incredibil. Nu am gasit nici macar un motiv pentru care acest film nu ar trebui vizionat. Daca iubiti genul din care face parte, trebuie neaparat sa vedeti Magic in the Moonlight.

Si cu toate ca nu imi place deloc sa recunosc, Woody Allen face filme foarte bune. Midnight in Paris (2011), Scoop (2006) sau Whatever Works (2009) sunt doar cateva exemple.

Povestea: Stanley/Wei Ling Soo este un magician celebru care si-a dedicat toata artei pe care o reprezinta. Inca de mic copil, el fost fascinat de magie si a facut tot posibilul pentru ca trucurile lui sa fie fara cusur. Probabil si de aceea a devenit cel mai cunoscut magician din lume. Numai ca magia nu era singurul lui hobby. Oh nu, in timpul liber, Stanley se mai ocupa si cu demascarea spiritistilor, persoane pe care le detesta din toata inima.

Cu toate ca trebuia sa isi ia o vacanta, un prieten din copilarie ii cere o favoare foarte mare: sa o demaste pe Sophie (Emma Stone), o spiritista foarte buna care nu pare sa faca greselile pe care cei din “breasla” ei le fac de obicei. Desi misiunea pare simpla la inceput, Stanley descopera in scurt timp ca Sophie chiar ar putea sa aiba un dar. Ba mai rau, cu cat petrece mai mult timp cu ea, cu atat este mai atras de ea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.