Me Before You (2016)

Me Before You (2016) – o comedie romantica (pe alocuri, pentru ca sunt multe faze amuzante la inceputul filmului)/drama romantica pe care trebuie neaparat sa o vedeti. O sa radeti, o sa plangeti, o sa credeti din nou in dragoste. Asta in cazul in care nu mai credeti in ea, bineinteles. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Este genul de film care apare foarte rar.

In rolul principal joaca Emilia Clarke. Banuiesc ca o sa o recunoasteti. E greu sa nu o tii minte pe Daenerys Targaryen din Game of Thrones. Ar mai trebui sa stiti ca filmul este inspirat din cartea cu acelasi nume scrisa de Jojo Moyes.

Apropo, subiectul lui Me Before You (2016) s-ar putea sa va aduca putin aminte de un alt film minunat: The Intouchables (2011). O sa intelegeti la ce ma refer dupa ce le vedeti pe amindoua.

Povestea: Concediata de la locul ei de munca si fara perspective prea bune de viitor, Lou Clark (Emilia Clarke) este disperata sa isi gaseasca un loc de munca. In momentul in care o agentie o anunta ca cineva are nevoie de o ingrijitoare la domiciliu, Lou nu sta pe ganduri si accepta imediat oferta.

Numai ca din acest moment incep probleme ei. De ce? Pentru ca cel pe care trebuie sa il ingrijeasca este un fost om de succes care a avut un accident si a ramas paralizat. Dupa cum va puteti imagina, el nu are nici cel mai mic chef de viata, iar ea trebuie sa il suporte. De aici, evident, incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *