Mr. Right (2015)

Va plac filmele din categoria “comedii romantice“? Daca raspunsul este da, atunci va recomand sa evitati Mr. Right (2015). “Povestea” de dragoste din acest film este stupida, greu de crezut si la limita nebuniei. Sunt aproape sigur ca nu o sa va placa din acest punct de vedere.

Partea buna a filmului? Exista multe scene amuzante si actiunea este relativ interesanta. Plus ca distributia nu este deloc de neglijat: Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth. Filmul s-ar putea sa va placa daca alegeti sa il priviti strict ca pe o comedie cu un subiect extrem de stupid. Trebuie doar sa va reduceti IQ-ul la un nivel corespunzator si sa nu aveti pretentii prea mari de la ceea ce o sa vedeti in film. Apropop, nu uitati, Mr. Right si iubita lui sunt un pic nebuni… un pic mai mult.

Povestea: Dupa o despartire foarte dureroasa, o femeie intalneste un barbat care pare sa fie perfect pentru ea. Problema? Pe masura ce relatia lor evolueaza, ea afla ca el este de fapt… un fost asasin. Dupa cum va puteti imagina, relatia lor devine extrem de interesanta din acest moment pentru ca foarte multi oameni sunt pe urmele lui…

One Response to “Mr. Right (2015)”
  1. Sanda April 14, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *