Raising Helen (2004)

Raising Helen (2004) este o comedie romantica/drama romantica destul de interesanta. Daca va pasioneaza genul, atunci ar trebui sa fie pe lista voastra. Pe scurt, filmul ne prezinta drama prin care trece o femeie tanara, cu toate viata in fata, care se trezeste peste noapte mama… mama copiilor surorii ei care moare intr-un accident. Da, apare si o poveste de dragoste in mijlocul acestei incercari prin care trece Helen. Un film foarte dragut. Cautati-l.

Povestea: Dupa cum va spuneam, Helen este o tanara fermecatoare care are toata viata in fata. Se distreaza, are o cariera la o agentie de moda, sta toata ziua la diverse show-uri de moda. Asta pana intr-o zi in care un simplu telefon ii schimba viata. Vestea? Nepotii ei raman fara parinti in urma unui accident si ea trebuie sa aiba grija de ei. Cei trei: Audrey (Hayden Penettiere) de 15 ani, Henry (Spencer Breslin) de 10 ani, si Sarah (Abigail Breslin) de numai cinci ani.

Cum se va descurca Helen in fata acestei incercari? Va reusi sa se descurce cu copiii si sa-si mentina locul de munca pe care il visa de mica? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Raising Helen (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *