Sabrina (1954)

Continuam aventurile noastre in lumea comediilor romantice vechi si extrem de bune cu filmul Sabrina (1954). Bineinteles, dragostea mea recent descoperita, Audrey Hepburn, joaca in rolul principal si este mai dulce ca niciodata. Este o adevarata placere pentru mine sa o vad jucand. Nu mai are rost sa va spun ca nu aveti voie sa ratati acest film, nu-i asa?

Povestea filmului s-ar putea sa vi se para cunoscuta din cauza remake-ului din 1995 cu acelasi nume. In acel film, Harrison Ford joaca in rolul principal si o face foarte bine, dar nu se poate compara cu Humphrey Bogart.

Ca intr-un fel de Cenusareasa, Sabrina (Audrey Hepburn), fiica soferului, trebuie sa aleaga intre doi barbati. Linus si David sunt mostenitorii familiei Larrabee, una dintre cele mai puternice familii din SUA. Linus se pricepe numai la afaceri. De luni pana duminica are un sigur gand in cap, munca. Familia si dragostea nu au loc in viata lui. Pe de alta parte, David nu are nici o treaba cu munca. Casatorit si divortat de trei ori, petrecerile si femeile sunt singurele lucruri care il intereseaza. De data asta, tinta lui este Sabrina. Numai ca Linus are ceva de spus in aceasta privinta pentru ca planurile fratelui lui ii incurca afacerile.

Prima alegere a Sabrinei este David de care a fost intotdeauna indragostita, dar intamplarile fac ca ea sa-l vada intr-o lumina din ce in ce mai buna pe Linus. Pe cine va alege intr-un final, ramane sa aflati singuri… Tot ce pot sa va spun este ca placa foarte mult sa vedeti cum decurg lucrurile.

No Responses to “Sabrina (1954)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *