Something’s Gotta Give (2003)

Nu credeam ca o sa vad vreodata o comedie romantica cu Jack Nicholson in rol principal. Nu ma intelegeti gresit. Stiu ca este un actor foarte bun, dar nu a fost niciodata unul din preferatii mei. Am avut mai mereu tendinta sa evit filmele in care el joaca. Asta pana in momentul in care am vazut As Good as It Gets (1997). Indiferent cat de antipatic mi-ar fi Jack, rolul lui din acest film a fost genial. Interpretarea lui a fost atat de buna incat nu pot sa o descriu in cuvinte. Mai rar o astfel de comedie romantica. Va recomand sa o vedeti.

Revenind la filmul de astazi, nici nu va imaginati cat de mult m-am bucurat cand am descoperit un alt film romantic cu Jack in rolul principal. Trebuia neaparat sa il vad si ma bucur ca am facut asta. Desi nu se poate compara cu As Good as It Gets, Something’s Gotta Give (2003) merita atentia voastra si va asigur ca nu o sa va para rau daca il vedeti. Mai rar astfel de comedii romantice.

Povestea: Harry Sanborn (Jack Nicholson) este un “tinerel” de 63 de ani cu un apetit foarte mare pentru femei sub 30 de ani. Avand o reputatie in acest sens, Harry, un proprietar al unei case de discuri, se decide sa petreaca un week-end cu noua lui cucerire la o casa de plaja. A cui este casa? A mamei noii cuceriri. Ceea ce nu stiu cei doi este faptul ca si mama ei este acasa. Si asta nu este singura problema. In urma unei complicatii, Haryy sufera un atac de cord. Cine credeti ca o sa aiba grija de el? Exact! Mama noii cuceriri, singura persoana de pe planeta care nu l-a suportat din prima clipa in care l-a vazut.

Dupa cum va puteti imagina, de aici lucrurile devin foarte interesante…

No Responses to “Something’s Gotta Give (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *