Stop the Wedding (2016)

Dragi iubitori ai filmelor de dragoste, am gasit o noua comedie romantica extrem de… draguta. Este pentru toate varstele si sunt sanse mari sa va placa. Filmul este relativ previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria comedii romantice, dar povestea lui diferita fata de reteta care se foloseste in ultima perioada o sa va faca sa il indragiti.

Apropo, filmul este o alta comedie romantica marca Hallmark. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si cred ca am gasit destule productii cu care sa va ocupati timpul. Puteti sa imi multumiti mai tarziu.

Povestea: Sean Castleberry, un actor foarte cunoscut de la Hollywood, vrea sa se casatoreasca pentru a patra oara in viata. Motivul? Este extrem de indragostit. Din pacate pentru el, fiul lui este cam satul de dezastrul din viata sentimentala a tatalui sau si nu are de gand sa treaca printr-un nou cosmar. Ba mai mult, el are de gand sa faca totul pentru a opri nunta.

In ajutorul lui sare si Anna Colton, nepoata celei care urmeaza sa devina noua doamna Castleberry. Vor reusi cei doi sa opreasca nunta sau lucrurile se vor complica si mai tare? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.