Stuck in Love (2012)

“Exista doua tipuri de persoane pe lumea asta: romanticii incurabili si realistii. Un realist vede acea fata si o incadreaza in categoria femeilor frumoase pe care le-a intalnit pana in momentul respectiv. Un romantic incurabil devine convins ca Dumnezeu l-a pus pe Pamant pentru a fi cu acea persoana speciala pe care o cauta. Numai ca Dumnezeu nu exista, iar viata este atat semnificativa pe cat te pacalesti tu sa crezi ca este. Cei care fac sex foarte mult sunt realisti. Ar trebui sa asculti. Evita dragostea cu orice pret. Asta e motto-ul meu.”

Ce se intampla cand un barbat (Bill Borgens – Greg Kinnear) ii promite unei femei (Erica – Jennifer Connelly) ca o va iubi mereu? Barbatul se tine de promisiune, chiar si dupa ce femeia respectiva il paraseste pentru un model mai nou, cu muschi si fara creier. La doi ani dupa aceasta despartire, Bill inca nu poate sa treaca peste faptul ca Erica l-a parasit si inca o mai asteapta. Evident, aceasta speranta a lui Bill nu prea ii incanta pe cei doi copii ai lui, Rusty si Samantha, mai ales ca alegerea mamei lor i-a afectat foarte mult.

Cat de mult i-a afectat? Suficient de mult incat Samantha face tot posibilul sa evite dragostea cu orice pret, in timp ce Rusty seamana cu tatal lui si este un romantic incurabil. Cam asta ar fi tema filmului. Dragostea in razboi: Romantic incurabil vs. Realist, baiat dragut vs. fata rea.

Stuck in Love (2012), o comedie romantica/drama romantica foarte buna, o poveste despre familie, dragoste (pierduta si gasita) si despre cum un sfirsit poate anunta un nou inceput. Mai rar se intampla ca un film sa ma surprinda atat de mult. Nu stiu cum de mi-a scapat pana acum, dar ma bucur ca l-am gasit. Va recomand sa il cautati. Pasionatii genului vor fi foarte incantati de aceasta productie.

One Response to “Stuck in Love (2012)”
  1. Marius March 15, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *