The Awful Truth (1937)

Daca va doriti sa vedeti o comedie romantica foarte buna, care sa va schimbe intreaga dispozitie, va recomand sa vedeti The Awful Truth (1937). A trecut ceva timp de cand nu am mai ras atat de mult la un film. In plus, aceasta productie o sa va aduca aminte de faptul ca pe vremuri nu aveai nevoie de injuraturi, sex sau glume scarboase pentru a face o comedie romantica buna. Probabil ca si cei de la Hollywood ar trebui sa isi aduca aminte de asta.

Nu stiu de ce, dar dragostea pare sa nu mai fie la fel ca pe vremuri. In trecut lucrurile stateau altfel. Viata era altfel. Oamenii se comportau si traiau diferit. Dar totul s-a schimbat si nu prea inteleg de ce. Ati simtit vreodata ca realitatea in care traim este dezamagitoare? Eu simt asta din ce in ce mai des…

Revenind la subiect, nici pana azi nu am reusit sa imi dau seama de ce nu suportam filmele clasice. Asta ca sa vedeti ca imbatranirea are si parti bune. Pe masura ce trec anii incepi sa descoperi din ce in ce mai multe lucruri bune.

Povestea: In urma unei neintelegeri, desi se iubesc foarte mult, Lucy si Jerry Warriner se decid sa divorteze. Cei doi merg la tribunal si obtin divortul, dar trebuie sa astepte 90 de zile ca decizia sa devina definitiva. Dupa cum era de astept, ambii incearca sa isi vada de viata lor dar, cumva, niciunul din ei nu reuseste sa stea departe de celalalt.

Ca totul sa fie perfect, de fiecare data cand unul din ei incearca sa intre intr-o relatie, celalalt intervine si incearca sa saboteze relatia respectiva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.