The Birthday Wish (2017)

Dupa o pauza destul de lunga, in care nu prea am avut dispozitia necesara pentru a viziona nimic care sa aiba de-a face cu dragostea, m-am gandit ca ar fi cazul sa revin cu o noua recomandare din categoria “comedii romantice“. Acum o saptamana v-am recomandat filmul Like Cats and Dogs (2017). Daca a fost pe gustul vostru, atunci este cazul sa va recomand un alt film marca Hallmark pe care l-am descoperit ieri. Numele lui: The Birthday Wish (2017).

Trecand peste finalul previzibil si peste cateva clisee greu de evitat, aceasta poveste este perfecta pentru a incheia orice zi din saptamana. Daca va plicsiti si sunteti in cautarea unui film romantic bun, The Birthday Wish (2017) este exact ceea ce cautati. O sa va placa la nebunie. Mie mi-a facut ziua mult mai frumoasa.

Povestea: In momentul in care tatal ei a murit atunci cand ea avea 13 ani, Gwen si-a promis ca viata nu o va mai lua niciodata prin surprindere. Marcata de ce a patit in trecut, ea a decis ca viata va decurge exact asa cum isi doreste. Ca sa fie sigura ca acest lucru se intampla, Gwen si-a facut chiar si o lista de lucruri pe care sa le indeplineasca pana la 30 de ani.

Numai ca viata nu decurge chiar asa cum ne-am dori noi… Fix in momentul in care lista aceea parea ca nu poate sa dea gres, Gwen are parte de o supriza mai mult decat neplacuta. Pe scurt, iubitul ei, cel care trebuia sa o ceara in casatorie pana ca ea sa implineasca 30 de ani, nu face asta.

Dezamagita, Gwen are o singura dorinta de ziua ei: sa afle cum va arata viata ei la 40 de ani. Spre surprinderea ei, cineva de sus ii indeplineste dorinta. Si asa incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.