The Change-Up (2011) – Daca As Fi… TU?

Ieri am fost la Cityplex Brasov sa vad filmul The Change-Up. Imi aduc aminte ca am vazut trailerul acestui film tot la cinema si mi-a placut la nebunie. Imi puneam mari sperante in el si trebuie sa recunosc ca nu am gresit !

Desi mi se parea imposibil in ultima vreme sa vad doua filme foarte reusite, iata ca m-am inselat. Captain America si The Change-Up inca mai dau sperante unui an 2011 slab (din punctul de vedere al unui cinefil).

Sa revenim la film. Pur si simplu superb !!! Nu am mai ras de mult cu atata pofta ! Au fost momente cand toata sala se prapadea de ras. La un moment dat doua fete din stanga mea nu se mai puteau opri. (din ras)

Mitch (Ryan Reynolds) si Dave (Jason Bateman) se cunosc din copilarie. Practic au crescut impreuna si au fost cei mai buni prieteni. Anii insa au trecut si intre cei doi a intervenit … viata : Dave se casatoreste, are trei copii si lucreaza la un cabinet de avocatura ; Mitch ramane burlac, este actor “de ocazie” si are o problema cu responsabilitatea.
Mitch ajunge sa-l invidieze pe Dave pentru ce are : o sotie frumoasa, trei copii care il iubesc si o slujba bine platita. Desigur ca si Dave il invidiaza pe Mitch pentru viata lui fara griji, responsabilitati sau consecinte.

Si cum in viata e o vorba :”ai grija ce iti doresti”, dupa o “usurare” in fantana cei doi au parte de surpriza vietii lor …

P.S Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, atunci da like paginii de facebook : Comedii Romantice.

4 Responses to “The Change-Up (2011) – Daca As Fi… TU?”
  1. Bucur September 3, 2011
  2. Marius September 3, 2011
  3. Aliceee Traveler September 3, 2011
  4. Daniel October 12, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *