The Good Witch (2008)

The Good Witch (2008) este o alta comedie romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Ca in majoritatea cazurilor, finalul acestui film este previzibil, dar asta nu face povestea mai putin interesanta. Ba chiar s-ar putea sa fiti surprinsi de cat de mult o sa va placa The Good Witch (2008).

Povestea: Dupa moartea sotiei lui, Jake Russell, un sef de politie dintr-un oras mic in care toata lumea se cunoaste, are mici probleme cu fiul lui. Ca totul sa fie perfect, aparitia unei femei misterioase pare sa distruga linistea orasului si sa ii dea si alte batai de cap.

Femeia, mostenitoarea unei case bantuite de fosta proprietara (“the grey lady”), intentioneaza sa deschida un magazin cu produse din sfera magiei si a ocultismului, lucru total neagreat de sotia primarului. Cum se va descurca seful politiei cu toate aceste probleme? Cine este misterioasa femeie si ce intetii are? Au motive cetatenii orasului sa se teama de ea? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *