The Longest Week (2014)

The Longest Week (2014) este o comedie romantica/drama romantica surprinzator de buna. Chiar nu am mai vazut de ceva vreme un film atat de bun care sa se incadreze in categoriile respective. Avand in vedere si filmele romantice care au fost lansate in 2014, surpriza este cu atat mai mare. Anul acesta este foarte dezamagitor din punct de vedere al lansarilor/romantismului. Cu greu am gasit o productie care sa imi ramana in memorie si chiar nu pot sa imi fac sperante pentru viitor. Cred ca mintile “luminate” de la Hollywood incep sa fie disperate.

Dragostea incepe sa fie din ce in mai pragmatica, atat in filme, cat si in realitate. Dragostea in forma in care am fost obisnuiti este pe moarte. Din ce in ce mai putini oameni cred in povestile cu care am fost crescuti si in care vrem sa credem cu atata putere. De cele mai multe ori, dragostea pe care o visam ramane doar atat… un vis.

Revenind la filmul de astazi, povestea suna cam asa: Fiind nascut intr-o familie extrem de bogata, Conrad Valmont nu a avut nici o grija in viata aceasta. Fiind mai mult plecati, parintii lui nu si-au batut niciodata capul cu el. Si cu toate ca a fost crescut de angajati, Conrad a primit o educatie aleasa. Cu toate acestea, el nu a cunscut niciodata realitatea crunta a vietii. Asta pana in momentul in care parintii lui au decis sa divorteze si l-au dat afara din hotelul in care statea fara sa-i lase un ban.

Si fix in acest moment, in care nu are niciun ban si se confrunta cu lipsurile vietii, Conrad se indragosteste…

No Responses to “The Longest Week (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *