There’s Something About Mary (1998)

Am putea spune ca There’s Something About Mary (1998) este o comedie romantica clasica. Stiu, suna ciudat sa incadrezi un film din 1998 in categoria “clasic”, dar au trecut 17 ani de cand a fost lansat. Cum trece timpul… Si cu toate ca acest film nu este un preferat de-al meu, cred ca mai merita o vizionare. Sunt sigur ca l-ati vazut de cel putin cateva ori. Nu pot sa spun ca povestea de dragoste este incredibila, dar filmul exceleaza la partea de comedie. Nu prea mai vedem asta in comediile romantice care au fost lansate in ultimii ani.

Cu o distributie de zile (Ben Stiller, Cameron Diaz, Matt Dillon), There’s Something About Mary (1998) o sa va faca sa radeti foarte mult. Va recomand sa il (re)vedeti.

Povestea: Cu toate ca Ted (Ben Stiller) era considerat unul dintre cei mai mari tocilari din liceu, ghiciti cine trebuia sa mearga la bal cu cea mai populara fata de acolo (Mary – Cameron Diaz)? Da, chiar el… Numai ca aceasta intalnire nu a avut loc din cauza unui accident mai putin obisnuit pe care Ted l-a suferit. 13 ani mai tarziu, el isi da seama ca inca mai are sentimente pentru Mary, asa ca angajeaza un detectiv particular pentru a o gasi.

Problema? Si detectivul se indragosteste de Mary. Ca sa-l tina la distanta, el ii da informatii gresite lui Ted. Vor reusi aceste informatii sa-l tina departe de Mary? Va reusi dragostea sa treaca peste orice obstacol (in moduri extrem de amuzante)? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *