While You Were Sleeping (1995)

Avand in vedere ca ne apropiem tot mai tare de Craciun, m-am gandit sa va recomand o comedie romantica/drama romantica ideala pentru aceasta perioada. While You Were Sleeping (1995) este filmul perfect pentru o vizionare alaturi de familie sau de persoana iubita. Daca nu ati auzit de acest film pana acum, va recomand sa il cautati. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Viata lui Lucy intotdeuna s-a rezumat mereu la un singur cuvant: singurate. Intotdeauna a visat la o viata mai frumoasa, la printul ei fermecat care o va salva, dar niciodata nu si-a imaginat ca ceva de genul i s-ar putea intampla. Asta nu a oprit-o niciodata sa viseze, sa se comporte frumos cu toti cei care ii ies in cale, sa aiba un suflet bun si iubitor. Se spune ca speranta moare ultima…

In ziua de Craciun, Lucy era la munca. Toti colegii ei erau cu familiile lor, ea nu avea familie, cineva trebuie sa munceasca si in ziua in care viata ar trebui sa para mai frumoasa. Viata nu este frumoasa pentru toata lumea. Nu uitati niciodata asta. Ce putea sa se intample intr-o zi atat de linistita?

Spre uimirea lui Lucy, fix in aceasta zi, Peter, un barbat pe care nu il cunostea dar de care s-a indragostit din momentul in care l-a vazut pentru prima data s-a decis sa ii vorbeasca si sa-i ureze sarbatori fericite. La scurt timp dupa aceasta urare, el este agresat de doua persoane si cade pe sinele de tren. Nefiind nimeni in zona, Lucy il salveaza inainte ca trenul sa il calce si se duce cu el la spital, loc in care, dintr-o neintelegere, devine logodnica lui… Nu incercati sa intelegeti. Cautati filmul. Merita!

P.S Daca vreti sa vedeti si alte filme bune de Craciun, incercati recomandarile mele din: Top 15 Filme de Craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.