UNTOLD anunta parteneriatul cu Elrond Network

UNTOLD si Elrond Network, al doilea unicorn romanesc care dezvolta tehnologie blockchain la scara internetului, anunta ca biletele pentru Untold 2021 pot fi achizitionate folosind criptomoneda EGLD.

Cea de-a sasea editie a festivalului va fi o reuniune epica, la care vor participa cei mai buni 3 DJ-i din lume: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, legende internationale precum The Script, Parov Stelar, Tyga, Sam Feldt si alti DJ-i, artisti si trupe senzationale, care vor face show-uri pe toate scenele festivalului. In 2019, UNTOLD a avut 372.000 de vizitatori.

Pasionatii de muzica electronica si criptomonede vor putea sa achizitioneze bilete folosind criptomoneda EGLD care sta la baza retelei blockchain de scara larga Elrond si a aplicatiei virale de crypto Maiar.

Colaborarea dintre cei doi parteneri va fi gestionată tot în baza criptomonedei EGLD, care va fi păstrată ca activă digitală în bilanțul contabil al firmei UNTOLD SRL, o premieră la nivel național ce marchează un pas important în ascensiunea criptomonedelor la statut de instrument financiar relevant în industria de divertisment. 

Reprezentanții Elrond Network vor fi prezenți la festival în zona lounge Elrond, unde cel de-al doilea unicorn românesc își va întâlni susținătorii și le va oferi diverse surprize. În același timp, participanții la festival care abia descoperă spațiul crypto vor putea să învețe despre tehnologia blockchain, să își facă primul portofel digital și să dețină prima lor criptomonedă.

Toata lumea prezenta la UNTOLD va avea sansa sa experimenteze un ,,moment NFT” extrem de special la scena principala, despre care organizatorii spun ca va fi o experienta de neuitat care nu trebuie ratata de nimeni. NFT-urile (non-fungible token: element digital unic) rezultate vor fi ulterior lansate in Marketplace-ul NFT Maiar, de unde participantii la festival vor putea sa le cumpere si sa adauge astfel in colectia lor digitala eterna momente importante in viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *