Jocuri online pentru copii

In ultima vreme am tot felul de revelatii. Una dintre ele se refera la copilarie si la felul in care ne jucam noi pe vremuri. Prin anii 90, ca sa fiu mai exact. Pe atunci ma bufnea rasul si ma uitam pe sus de fiecare data cand auzeam oamenii mai mari vorbind despre vremea cand erau ei copii si felul in care se jucau. Pareau asa de tristi de felul in care s-a schimbat viata. Ei bine, se pare ca mi-a venit si mie randul sa ma plang pentru ca aproape nimic din ceea ce vad acum nu mai seamana cu ceea ce am trait atunci.

Copiii din ziua de azi nu prea mai ies pe-afara. Oh, nu. Principala lor activitate se rezuma, culmea, doar la calculator. Nici televizorul nu mai este ceea ce a fost si sunt de acord cu ei. Este o mare pierdere de vreme. Revenind la calculator, copiii au cu ce sa-si ocupe timpul. Informatii peste informatii, muzica, filme si, bineinteles, jocuri online. Sunt copii deci… trebuie sa se joace. Si ce poate fi mai interesant decat un joculet online.

Unul dintre aceste site-uri cu jocuri online este krigo.ro. Cine este Krigo? Krigo este baietelul strengar care atrage atentia in orice imprejurare e aproape imposibil sa nu il observi, smecher si poznas nu are decat o singura dorinta, sa devina prietenul tau de nadejde. Cu Krigo alaturi zilele vor fi pline de culoare, impreuna veti incerca toate smecheriile posibile pentru a depasi orice obstacol si pentru a iesi intotdeauna invingatori. O lume a jocului in care pentru Krigo tu vei fi eroul principal.

Suna perfect pentru cei mici, nu-i asa? Ei bine, atat timp cat jocurile le dezvolta creativitatea si le testeaza inteligenta, nu pot decat sa fiu de acord cu acest tip de divertisment. Cam ce jocuri se incadreaza in ceea ce as vrea eu pentru un copil? Jocurile de aventura! Krigo are cele mai noi jocuri de aventura care au aparut pe internet, cu siguranta toti copii se vor simti foarte bine si se vor distra de minune. Acestea au fost mai mereu printre cele mai populare jocuri din online iar copiii mai mult ca sigur isi vor pierde timpul cu ele.

Si pentru ca cei de la Krigo vor sa va imbunatateasca experienta de joc, orice comentariu cu pareri sau sugestii este binevenit. Intrati si incercati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *