Nessebar – cel mai fin nisip al Marii Negre

Daca iubesti marea, soarele si nisipul fin, destinatia ta de vacanta trebuie sa fie Nessebar. Cei de la Q-travel au oferte incredibil de convenabile pentru aceasta destinatie, fapt pentru care ar trebui sa iei in calcul serios o astfel de vacanta.

Nessebar este o oaza de liniste si relaxare. Totodata, acest oras este plin de istorie. Aici vei pasi cu siguranta pe cel mai fin nisip al Marii Negre. Fiind o insula aflata la 5 ore de Bucuresti, Nessebar este o statiune turistica incantatoare. La ora actuala, doar 1/3 din vechiul teritoriu mai este vizibila, deoarece restul teritoriului se afla sub apa. Ramasitele vechii cetati se pot vedea pe alocuri.

Orasul Nessebar este unul dinte cele mai vechi orase din Europa si mai este cunoscut sub numele de Perla Marii Negre. Orasul are o populatie de aproximativ 10.000 de locuitori, marea majoritate fiind bulgari, insa atrage in fiecare an un numar de turisti cu mult mai mare decat numarul de locuitori.

Trebuie sa il vizitezi daca vrei sa vezi un loc de vis aflat in apropierea tarii noastre, in Bulgaria.
Tot mai multi romani prefera Bulgaria ca si destinatie turistica si nu e de mirare, deoarece totul pare sa fie mai convenabil si mai frumos. Insa, asta nu inseamna ca Romania nu are locuri absolut superbe. Are, dar romanii prefera de multe ori Bulgaria cand vine vorba de litoral.

Daca vrei sa te bucuri si tu de o vacanta de vis, vezi ofertele disponibile la agentia de turism Q-travel. Asa e mai simplu si mai sigur cand vine vorba de micile escapade pe care le faci in tarile straine. La Q-travel nu gasesti doar oferte pentru Bulgaria, ci si oferte turistice de nerefuzat in alte tari din Europa si nu numai.

Daca optezi pentru o agentie de turism, alta decat Q-travel, asigura-te de fapul ca ai facut o alegere buna, deoarece nu de putine ori astfel de experiente sunt neplacute. Multe agentii sunt aparute peste noapte si nu ofera servicii de calitate. Incearca sa faci o alegere inteleapta pentru o vacanta cu adevarat relaxanta.

Nessebar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *