O zi de relaxare in gradina

Desi nu este deloc stilul meu, pot sa spun ca ii invidiez putin pe cei care stau la casa. Traind toata viata la bloc, pot doar sa ma bucur de fiecare moment pe care il petrec in gradinile prietenilor care au avut sansa* (au luptat si s-au indatorat pe viata) sa se mute intr-un colt de rai.

Evident, ma refer la cei mai norocosi care s-au hotarat sa isi faca o casa departe de orase, in locuri cat mai aproape de natura. Cei care stau la case in zone rezidentiale nu o duc atat de bine. Da, stiu, fiecare locatie are dezavantaje ei… dar tot mai bine e la casa.

De ce va spun aceste lucruri? Pentru ca ieri am avut parte de o zi foarte frumoasa de primavara. Fiind in vizita la prieteni, undeva in mijlocul naturii, am putut sa admir frumusetea peisajului din zona respectiva si sa ma relaxez de parca as fi fost intr-o vacanta mult asteptata.

Si dupa cum va puteti imagina, nimic nu se compara cu o gradina bine amenajata. Poza de mai jos ar trebui sa va arate perfect la ce ma refer:

Relaxare_in_gradina

Ca sa te poti bucura cu adevarat de vremea de afara in gradina ai nevoie si de un mobilier bine ales. Casa, la randul ei, trebuie mobilata si utilata. Unde puteti gasi un astfel de mobilier? Ei bine, ati putea incerca sa intrati pe storepedia.ro, un magazin online de produse Home & deco, design interior pentru casa si gradina dar si ustensile de bucatarie.

Cea mai buna parte a site-ului, cea care mi-a placut cel mai mult, este ca magazinul respectiv va propune zilnic campanii de reduceri la diferite produse. Puteti gasi oferte bune in aceste campanii. In urmatoarele zile, de exemplu, puteti profita de preturi foarte bune pentru mobilierul de gradina din imaginea de mai sus. Va garantez ca zilele de primavara o sa fie mult mai frumoase intr-o gradina bine amenajata.

2 Responses to “O zi de relaxare in gradina”
  1. Violeta May 9, 2016
  2. Andrada May 13, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *