Purifica aerul din bucatarie cu ajutorul unei hote profesionale

Bucataria este incaperea in interiorul careia atunci cand se prepara hrana aerul poate deveni nociv atat pentru cei care se afla in interiorul acesteia cat si pentru mobilierul aflat in bucatarie. Acest lucru se datoreaza fumului si vaporilor de abur ce sunt emanati in timpul prepararii hranei.

Pentru a nu pune in pericol pe cei prezenti in bucatarie ori mobilierul aflat in interiorul acesteia, trebuie instalata o hota de bucatarie. Aceasta are rolul de a elimina toate mirosurile neplacute ori fumul emanat in timpul prepararii hranei. Necesitatea instalarii unei hote devine si mai accentuata in momentul in care cantitatea de hrana preparata devine din ce in ce mai mare, cum se intampla de exemplu in cazul bucatariilor utilizate in scop comercial.

Pentru acestea dar nu numai, Sds Group reprezinta locul de unde poti achizitiona diferite tipuri de hota bucatarie. Deoarece nu sunt putine cazurile in care hota proaspat achizitionata nu da randamentul scontat, iata care sunt, din punctul meu de vedere, cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont pentru a putea respira in bucatarie un aer cat mai curat, chiar si atunci cand in interiorul acesteia se prepara hrana.

Avand in vedere ca principala calitate a unei hote de bucatarie este reprezentata de filtrarea aerului in care aceasta este amplasata, filtrul cu care aceasta este dotata reprezinta cel mai important criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care se face o achizitie de acest gen. Filtrul de grasimi, filtrul de carbune ori filtrul de ionizare reprezinta tipurile de filtre regasite, in momentul de fata, pe unele tipuri de hote de bucatarie. Chiar daca pretul unei hote dotate cu filtru de ionizare este destul de mare, aceasta reprezinta cea mai buna varianta pentru bucatariile in care cantitatea de hrana preparata este mare.

Puterea de absorptie este un alt criteriu care, daca este ignorat in momentul achizitiei hotei de bucatarie, poate genera nemultumiri la adresa proaspetei achizitii. Pentru a evita aceasta situatie trebuie achizitionata o hota a carei dimensiuni sa permita absorptia unei cantitati cat mai mari de aer nociv. Nu doar dimensiunea hotei conteaza in acest sens, ci si numarul de motoare cu care aceasta este dotata. Analizeaza foarte bine dimensiunile bucatariei precum si cantitatea de hrana care se pregateste in aceasta pentru a putea determina tipul de hota necesar bucatariei.

Nu in ultimul rand, posibilitatea de a seta treptele de turatie reprezinta un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii unei hote de bucatarie, chiar daca majoritatea tipurilor de hote pentru bucatarie ofera aceasta functie. Prin intermediul acestei functii se realizeaza o oarecare economisire a energiei electrice, lucru ce nu trebuie pierdut din vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *