Scaune de birou confortabile

Scaunul de birou este un obiect la fel de important precum PC-ul de pe care un angajat isi executa task-urile. Un scaun de birou de calitate va ajuta persoana care este asezata pe el sa se relaxeze si ii va permite sa se concentreze mai mult asupra lucrurilor pe care le are de facut. 

Site-ul magazinului importatorscaune.ro ofera o gama foarte mare de scaune clientilor care au in plan sa imbunatateasca aspectul intr-o incapere sau care vor, pur si simplu, scaune de calitate, comode pe care sa se aseze.

Pe site-ul acestui importator scaune birou, clientii pot sa mai gaseasca si alte tipuri de scaune precum:

– Scaune bucatarie;

– Scaune bar;

– Scaune vizitatori;

– Scaune relaxare;

– Scaune cafenea;

– Piese scaune. 

Practic, tot ce ai nevoie pentru a-ti mobila casa, barul, terasa, restaurantul sau orice alt loc.Insa, vorbind de scaune de birou, atunci cand alegem unul pentru locul nostru de munca sau de relaxare, trebuie sa tinem cont ca scaunul de birou trebuie sa acomodeze in primul rand postura lombara, iar materialul din care este fabricat trebuie sa fie placut la atingere.

Produsele disponibile pe website-ul importatorscaune.ro sunt explicate in mod detaliat pentru a satisface toate intrebarile clientilor legate de produsul respectiv. 

Un model de scaun pentru birou foarte popular in randul clientilor este OFF 628. Acesta este compus dintr-un sezut buretat si tapitat cu mesh, un spatar care la randul sau este acoperit cu plasa pentru imbunatatirea circulatiei aerului, astfel pastrandu-se o temperatura optima in timpul lucrului la birou. Bratele sunt fixe si sunt realizate din polipropilena. Dispune de un amortizor ce faciliteaza ajustarea scaunului la nivelul dorit. Baza si rolele din polipropilena ajuta la motilitatea scaunului de birou OFF 628.

Spatarul are forma ergonomica, iar suportul lombar este reglabil pe adancime pentru un plus de confort.

Dimensiuni specifice:

– reglare sezut inaltime: 47-55 cm; 

– reglare scaun inaltime: 98-106 cm;

– inaltime spatar utilizabil: 57 cm; 

– latime x adancime sezut: 54 x 54 cm;

– latime maxima scaun: 63 cm.

Cu un astfel de scaun, nu vei resimti niciodata povara muncii sau oboseala, fie ca esti intr-un mediu de birou sau pur si simplu te relaxezi acasa in fata PC-ului.

Cele mai multe scaune de birou sunt special concepute pentru sezutul indelungat in aceasta pozitie si, implicit, sunt ergonomice. Calitatea acestora variaza in functie de mai multi factori, de care tu ar trebui sa tii cont atunci cand alegi un astfel de scaun: 

– Ergonomia unei astfel de piese de mobilier se refera la adaptarea formei, a inaltimii si a pozitiei scaunului, astfel incat pozitia la birou sa nu fie una nenaturala, nefireasca;

-Spatarul unui astfel de scaun este bombat in zona lombara sau are posibilitatea fixarii unui accesoriu care sa sustina zona lombara a coloanei vertebrale; 

-Inaltimea scaunului trebuie sa fie reglabila, pentru ca acesta sa poata fi ajustat astfel incat pozitia spatelui, a picioarelor si a mainilor sa fie una corecta 

-Spatarul poate fi si el reglabil, optional, pe inaltime si pe unghiul de inclinare.

Magazinul importatorscaune.ro este perfect pentru cei care vor sa investeasca intr-un scaun de calitate superioara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *