Zac Poonen – Carti crestine

Intr-o perioada in care lipsa credintei pare sa fie la ordinea zilei, mai ales in randul tinerilor, solutia salvatoare poate fi o lectura aprofundata a invataturilor transmise din generatie in generatie. Era o vorba: respectati-va batranii si ascultati ceea ce au de zis pentru ca ei au trecut prin viata si pot sa va invete multe lucruri utile. “Istoria isi bate joc de cei ce nu o cunosc, repetandu-se”, spunea Nicolae Iorga. Poate si de aceea ar fi bine sa cunoasteti trecutul, pentru a nu repeta greselile pe care le-au facut altii inaintea noastra.

Bineinteles, cititul nu mai este de multa vreme un hobby apreciat in aceasta lume. Ba chiar a devenit un motiv de batjocura pentru multi si mi se pare ca ar trebui sa facem ceva sa schimbam acest lucru.

Si daca tot vorbim despre citit, o carte crestina poate fi intotdeauna o alegere corecta. Puteti sa gasiti astfel de carti la Libraria Marantha, in momentul de fata este cea mai mare librarie crestina din tara in mediul online, care va pune la dispozitie cea mai bogata oferta de Biblii, carti crestine, romane crestine, carti crestine pentru copii, cadouri crestine, carti de psihologie si poezii crestine.

Pe langa faptul ca o sa puteti sa va achizitionati o carte crestina care are toate sansele sa va schimbe viata (cautati pe site-ul lor Zac Poonen carti, cumparati si cititi cartile de acolo si o sa intelegeti la ce ma refer), o sa aveti ocazia sa faceti si o fapta buna. La ce ma refer? Simplu. Libraria Marantha apartine si este administrata de asociatia crestina umanitara “Misiunea Speranta pentru Romania”.

Printre altele, asociatia respectiva va folosi o parte din veniturile generate de librarie pentru a se ocupa de actiuni caritabile, venind in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale: batranii strazii, copii bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, mame vaduve sau familii sarace.

Spor la citit!

zac-poonen-scopul-esecului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *