An Affair to Remember (1957)

An Affair to Remember (1957) – una dintre cele mai bune drame romantice facute vreodata. Filmul este absolut superb. Cu greu poti sa crezi (in ziua de astazi) ca americanii au fost in stare sa produca asa ceva. Dar pe vremea aceea totul era diferit. Sfantul dolar nu era asa de important, lacomia nu era asa de mare, dragostea era privita altfel, americanii chiar puneau accent pe creativitate si talent. Revenind la subiect, o sa radeti, o sa plangeti, o sa va doriti ca filmul sa nu se termine.

Si, probabil, asa cum patesc si eu cand vad o astfel de poveste de dragoste, o sa va doriti si voi sa gasiti pe cineva care sa va iubeasca… la fel ca in filme. O sa va doriti ca povestea voastra de dragoste sa merite sa fie povestita candva, odata. Este frumos sa visezi… atat timp cat nu confunzi visul cu realitatea.

Povestea: Nicky Ferrante (Cary Grant), un playboy celebru in toata lumea, urmeaza sa se casatoreasca cu o femeie foarte cunoscuta, mostenitoare a sase sute de milioane de dolari. Dar pana sa ajunga la “iubirea” vietii lui, Nicky trebuie sa mai astepte cateva zile. Motivul? Se afla pe un vas, intr-o croaziera. Sansa/destinul face ca fix in aceasta calatorie, el sa o cunoasca pe Terry (Deborah Kerr), o femeie care ii va arata ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Bineinteles, la fel cum se intampla mereu, soarta le e potrivnica celor doi indragostiti. Vor reusi cei doi se treaca peste toate greutatile care le apar in cale? Va triumfa dragostea celor doi? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “An Affair to Remember (1957)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.