Dear John

Daca un film face parte din categoria “Drama romantica“, atunci sunt sanse foarte mari sa fie “inspirat” de una din cartile lui Nicholas Sparks. Evident, “Dear John” nu face exceptie. Filmul se desfasoara in doua viteze: ori foarte lent, ori pe foarte repede inainte. Daca ati citit cartea va recomand sa nu va uitati la film. O sa ramaneti cu un gust foarte amar.

Pentru cei care nu au citit cartea, “Dear John” merita atentia voastra dar sa nu credeti ca se compara intr-un fel cu “A Walk to Remember” sau “The Notebook”. Sfirsitul filmului mi s-a parut dezastruos!

In timpul unei permisii, sergentul John Tyree (Channing Tatum) o cunoaste pe Savannah. Desi nu credeau acest lucru posibil, in foarte scurt timp cei doi realizeaza ca nu pot trai unul fara celalalt. Ca de obicei, dragostea apare atunci cand te astepti mai putin.

Din pacate pentru cei doi, John trebuie sa se intoarca in armata. Timp de un, cei doi corespondeaza prin scrisori si tin flacara iubirii lor aprinse. Totul se schimba insa cand John trebuie sa-si prelungeasca stadiul militar din cauza evenimentelor din 11 Septembrie de la World Trade Center…

Cartea este infinit mai buna!

One Response to “Dear John”
  1. raluca April 27, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *