We Are Your Friends (2015)

We Are Your Friends (2015) – pe scurt, aceasta “drama romantica” vrea sa ne spuna ca orice dj wannabe are nevoie doar de un laptop, ceva talent si o melodie pentru a deveni celebru in aceasta “afacere” (pentru ca nu prea mai e o pasiune de mult pentru nimeni). De parca nu era destul ca aproape fiecare adolescent isi doreste macar de cateva ori in viata sa fie un DJ celebru…

Dar asa se intampla mereu. Tin minte ca era o vreme in care toata lumea radea de programatorii care stateau toata ziua in fata calculatorului si lucrau. Acum? Acum ca toti programatorii fac o gramada de bani? Acum nu mai rade nimeni de ei. Mai tineti minte perioada in care toata lumea radea de copiii care stateau toata ziua in fata calculatorului si se jucau? S-a dus si perioada aia. Acum aproape toata lumea face asta.

Cam la fel si cu fotografii si dj-ii. Toti vor sa fie celebri, bogati, atat timp cat munca pe care o implica aceste lucruri este extrem de simpla. Si da, in caz ca nu v-ati prins, toti cred ca sa fii fotograf sau dj este extrem de simplu. In ziua de azi, orice adolescent cu un Nikon sau Canon se crede fotograf profesionist, la fel cum orice tanar cu un laptop si o pereche de casti se crede dj. Iar acest film nu face decat sa le dea unora prea multe sperante. E usor sa fii dj? Ma indoiesc.

Cat de spre partea de drama romantica, nu pot sa spun ca povestea nu a fost relativ interesanta. Poate si pentru ca domnisoara care joaca in film arata incredibil. Sunt subiectiv in privinta asta, recunosc. Dar per ansamblu, filmul este superficial si previzibil. Posibil ca fanii genului EDM sa gaseasca ceva interesant la el. Eu am descoperit cateva melodii interesante (Years & Years – Desire (Gryffin Remix) si The Americanos – BlackOut (Lyric Video) ft. Lil’ Jon, Juicy J, Tyga) deci nu pot sa spun ca mi-am pierdut timpul de pomana cu el.

Banuiesc ca puteti sa il vedeti intr-o zi extrem de plictisitoare. Este vizionabil.

Povestea: Un tanar de 23 ani, Dj aspirant pe nume Cole (Zac Efron), isi doreste din toata inima sa ajunga celebru. Obiectivul lui este simplu: sa descopere/creeze acea melodie care il va face cunoscut. Numai ca aceasta misiune a lui nu este atat de usoara pe cat credea. Bani putini, viata grea, munca neplatita in cluburi. Asta pana in momentul in care un DJ celebru vede ceva in el si il ia sub aripa lui.

Din acest moment, viata lui Cole se schimba, dar se si complica incredibil de mult in momentul in care el se indragosteste de prietena celui care voia sa il ajute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *