Anim’est Bucuresti 2014

Cel mai dinamic si indragit festival de film din Bucuresti se intoarce pentru cea de-a noua editie. Evenimentul va avea loc in perioada 3 – 12 octombrie 2014, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Atelierul de Productie.

Zece zile de filme de animatie de calitate, o selectie atenta completata de workshopuri, masterclassuri, nopti tematice de muzica si film, petreceri si intalniri dedicate animatiei isi asteapta publicul la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Atelierul de Productie. Editia de anul acesta isi propune sa creasca pulsul orasului la inceput de octombrie si mai pregnant decat in anii precedenti, printr-o serie de expozitii interactive, instalatii multimedia si proiectii speciale, acordate la cresterea exploziva a interesului pentru animatie pe plan local si international.

Deschiderea oficiala: 3 octombrie 2014, ora 19.00, Cinema Studio
Festivalul se va deschide in forta, pe 3 octombrie, cu animatia The Boxtrolls, cel mai recent proiect de anvergura al renumitului studio american Laika, ce va fi proiectat in premiera in Europa de Sud-Est pentru publicul Anim’est cu sprijinul distribuitorului RoImage. Animatia va fi urmata de proiectia unui film (ora 21.00).

Pret abonament (toata perioada festivalului):
– 200 lei, pana pe 15 septembrie
– 250 lei, dupa 15 septembrie
Pret abonament (10 proiectii): 100 lei
Pret abonament (5 proiectii): 60 lei
Abonamentele pot fi achizitionate de aici.

anim-est-2014-bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *