Armin van Buuren revine la UNTOLD Festival

Se pare ca cea mai mare dorinta a fanilor celui mai bun festival din Europa in 2015 a fost indeplinita: Armin van Buuren va reveni in luna August pe scena Untold Festival! Astfel, Armin isi respecta promisiunea facuta la festival, in fata a 70.000 de oameni, de a se intorce si se alatura lui Tiesto, Hardwell si Afrojack, in lista regilor genului EDM ce vor fi prezenti in aceasta vara la Cluj.

A fost atât de impresionat de publicul UNTOLD încât, la ediția din 2015, ARMIN van BUUREN, a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi, l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții.

Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ MAGAZINE.
ARMIN VAN BUUREN promite că va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album EMBRACE, ce va debuta în luna mai la Amsterdam.

“Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul UNTOLD încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an.” Bogdan Buta, General Manager UNTOLD.

Nu uitati ca 30.000 de abonamente au fost deja vandute. Astazi, incepand cu ora 12:00, alte 5.000 de abonamente au fost puse in vanzare la pretul de 340 lei + taxe. Fanii pot achizitiona si abonamente VIP la pretul de 600 lei + taxe. Va puteti achizitiona abonamente de AICI.

armin-van-buuren-untold-festival-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *