Au fost anuntati alti zece artisti din line-up-ul UNTOLD 2017

Astazi au fost anuntati alti zece artisti care vor face parte din line-up-ul UNTOLD 2017. Acestia sunt: Alan Walker, Marshmello, Dillon Francis, Don Diablo, Redfoo, Tujamo, Lost Frequencies, Dannic, Sunnery James&Ryan Marciano si Sander van Doorn.

Cei zece artisti sunt unii dintre cei mai buni DJ ai muzicii dance din lume. Ei vin in completarea unui line-up ce se anunta inca de la inceputul anului foarte interesant: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Marshmello este un DJ misterios care, la toate show-urile, apare pe scenă cu o mască sub formă de bezea pe față, iar identitatea lui a rămas până acum necunoscută. Jurnaliștii internaționali au concluzionat de multe ori că Marshmello ar putea fi de fapt Martin Garrix, Jauz sau Diplo. Însă cea mai plauzibilă idee e aceea că artistul este de fapt un DJ american pe nume Chris Comstock, alias Dotcom. În ciuda anonimatului, DJ-ul a devenit cunoscut în 2015, când a lansat primul său single, „Alone”. A avut numeroase colaborări cu Skrillex și Tiesto.

Alan Walker este un alt artist misterios care apare pe scenă cu o mască neagră pe față, însă de această dată, identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. Dj-ul are 20 de ani, vine din Norvegia și are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe youtube, cum ar fi Faded și Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson.

Don Diablo urcă pentru prima dată în această vară pe UNTOLD ARENA, iar Tujamo, Lost Frequencies și Dannic se reîntâlnesc cu fanii din România.

Sunnery James & Ryan Marciano și Sander van Doorn vin și ei pentru prima dată laUNTOLD și se află printre cei mai doriți DJ, de fanii festivalului.

Ultimele abonamente la pretul promotional de 385 de lei plus taxe din pretul final de 550 de lei plus taxe, mai pot fi achizitionate de pe www.untold.com, doar pana la sfirsitul lunii martie. Sunt disponibile si bilete de o zi dar si abonamente VIP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *