Grand Cinema & More organizează cel mai mare concurs dedicat iubitorilor de film

Grand Cinema & More da startul Unlimited Movie Contest, cea mai mare competitie dedicata iubitorilor de film. Concursul va avea loc joi, 11 aprilie, incepand cu ora 19:30, la Grand Cinema & More, din Baneasa Shopping City.

Cei care doresc sa se incrie sunt invitati sa se inregistreze pana pe 10 aprilie, pe pagina de concurs si sa raspunda corect la 4 din 5 intrebari. In etapa finala a concursului vor ajunge doar cei care au trecut acest test.

Pe 11 aprilie, marea competiție va avea loc la Grand Cinema & More. Participanții vor trebui să demonstreze că iubesc filmele, răspunzând la toate cele 50 de întrebări. Marele câștigător va fi desemnat concurentul care a răspuns corect la cele mai multe întrebări, în cel mai scurt timp. El va intra în posesia unui abonament Grand Unlimited, care îi va permite să vadă la cinema, în fiecare zi, oricâte filme dorește. În plus, va avea ocazia să organizeze o petrecere în zona VIP Grand Studios, alături de 10 prieteni. Câte un abonament Grand Unlimited, valabil un an, vor primi și următorii 7 clasați. Toți participanții la concursul Unlimited Movie Contest vor primi la final vouchere constând în invitații la film sau meniuri de popcorn și suc.


Grand Cinema & More susține pasiunea pentru filme, prin abonamentul Grand Unlimited, care permite acces nelimitat la filmele din program, contra sumei de 49 de lei lunar sau 588 de lei anual. În baza abonamentului, în fiecare zi, titularul poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *