NEVERSEA – Peste 10.000 de abonamente vandute in prima runda

Prima runda de abonamente pentru NEVERSEA a starnit, in rândul fanilor festivalului, un interes imens. In mai puțin de 24 de ore, peste 10.000 de fani ai festivalului si-au achizitionat abonamentul pentru editia din 2020.

Incepand de astazi este disponibila o noua serie de abonamente la preturi speciale, incepand de la 104 euro plus taxe. Acestea pot fi achizitionate de toti cei care isi doresc sa ajunga pe plaja NEVERSEA la cea de-a patra editie, chiar si de cei care nu s-au inregistrat pe neversea.com

Abonamentele General Acces Basic sunt la pretul special de 104 de euro plus taxe, din pretul final de 144 de euro plus taxe. La această varianta de abonament, fanii festivalului au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia abonamentului. Dupa acest termen, detinatorii abonamentelor vor trebui sa plateasca taxe suplimentare.

Participantii au la dispoziție si abonamentele General Acces Flexi la pretul de 111 de euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, participantii au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit cu pana la 14 zile înainte de inceperea festivalului. In niciuna dintre variantele de mai sus, cumparatorii nu pot returna abonamentele.

O alta varianta ar fi abonamente General Access Risk Free la pretul de 116 euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, cei care au cumparat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia acestuia si il pot returna cu pana la cel putin 14 zile inaintea de inceperea festivalului.

Vor fi disponibile si abonamentele VIP la pretul de 210 euro plus taxe, din pretul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care il achizitioneaza pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Bilet pentru o zi – 39 euro + taxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *