Patru artiste internationale pe scenele NEVERSEA

B Jones, Deborah de Luca, Krewella si NERVO completeaza line-up-ul celui mai mare festival de pe o plaja din Europa, alaturi de Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W, ZHU, BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit si Sublee B2B CAP, primii artisti anuntati pentru Neversea 2022.

  B Jones este considerată, și de public și de industria muzicii electronice, ca fiind cea mai puternică personalitate din noua serie de artiști. Este ambasadorul insulei care nu doarme niciodată, Ibiza, a fost rezident al clubului Pacha, după care a reușit să intre în marele circuit de evenimente mondiale. B Jones a ajuns în peste 200 de cluburi din 40 de țări, aflate pe 5 continente. A fost nominalizată la categoria „Best Artist Of The Year” la Vicious Music Awards și a fost aleasă ca DJ rezident în Ushuaia (Ibiza) pentru seria de evenimente săptămânale ale norvegianului Kygo

Tot pe scena principală de la malul mării vor urca și NERVO, surorile gemene care fascinează industria muzicală cu aparițiile lor unice. Sunt primul duo de surori din spectrul muzicii electronice și marchează tot: de la songwriting, la producție, DJ și statutul de superstaruri. Mim și Lil Nervo au reușit să se impună pe scena EDM încă de la prima listare în Top 100 DJ Mag, în 2012. Mulți ani la rând au marcat cea mai puternică ascensiune în clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, au scris și au produs muzică pentru nume precum The Pussycat Dolls, Kylie Minogue sau Miley Cyrus, au primit o nominalizare Grammy pentru ,,When Love Takes Over”, piesă pe care au scris-o pentru David Guetta & Kelly Rowland.

NERVO au colaborat de-a lungul anilor și cu Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Nicky Romero, Sofi Tukker, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Danny Avila, Quintino, Wolfpack și mulți alți artiști și producători din întreaga lume. NERVO sunt cel mai aclamat duo feminin, cu live set-uri pline de energie și ținute nonconformiste. Au propriul label, emisiune la radio, propria colecție vestimentară și sunt un adevărat trend pe scena EDM. Fanii le vor putea vedea între 7 și 10 iulie, la festivalul Neversea.

O premieră la malul mării în această vară este Deborah de Luca,un nume sonor în lumea muzicii techno și a culturii underground. Artista italiancă vine pentru prima oară la Neversea, pe scena Oasis. Deborah De Luca este o combinație interesantă pentru un artist techno, este un producător bun și cunoscut, are apariții pline de energie la cele mai mari festivaluri din lume, dar și apariții restrânse în diverse cluburi. Show-urile live adună în lumea online zeci de milioane de vizualizări, memorabil fiind live-ul din 2018 pentru Cercle.

Un alt duo format din surori vine în această vară pentru prima oară la Neversea. O combinație de stiluri, de la progressive house la electro, dubstep, trap, dance-rock, hardstyle sau future bass, se numără printre atu-urile surorilor Jahan și Yasmine Yousaf cunoscute pe scena muzicii drept Krewella. Pentru aparițiile live în circuitul de festival, Krewella au fost recompensate cu premiul ,,Best Breakthrough Artist” la International Dance Music Awards. În iulie, surorile Krewella vor face un show spectaculos pe scena The Ark de la malul mării.

Peste 150 de artisti, din Romania si din strainatate, vor fi prezenti pe The Island of Dreams intre 7 si 10 iulie. Abonamentele pornesc de la 124 euro + taxe. Mai multe detalii sunt disponibile pe neversea.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *