Primul val de artisti NEVERSEA 2022

Organizatorii Neversea dezvaluie primele nume pentru editia din 2022. Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W si ZHU sunt primii artisti anuntati pentru cea de-a patra escapada pe The Island of Dreams, care va avea loc intre 7 si 10 iulie 2022. 

Scenele secundare vor gazdui cei mai buni artisti si DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro. Primii artisti anuntati pentru scenele secundare sunt BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit si Sublee B2B CAP. Canadianul BBNO$ este un fenomen care a surprins intreaga lume cu piesa ,,Lalala”. A devenit rapid un hit si in prezent are peste 485 de milioane de vizualizari pe YouTube si peste 805 milioane de ascultari pe Spotify.

Fanii isi pot asigura intrarea pe The Island of Dreams de pe neversea.com/tickets. Preturile pornesc de la 104 euro + taxe. Abonamentele pot fi cumparate si in rate, exclusiv prin aplicatia Extasy, care poate fi descarcata din Google Play pentru Android si App Store pentru iOS. Pot fi selectate maximum 7 rate daca abonamentele sunt achizitionate in luna decembrie. Cei care aleg aceasta opțiune vor plati mai puțin de 20 de euro pe luna pentru General Access Basic sau General Access Risk Free si sub 40 de euro pe luna pentru VIP.

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege sa participe la editia din 2022 sau la una din urmatoarele doua editii, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru editia din 2022 sau cea din 2023. Acestia pot selecta editia de festival la care vor sa mearga pana pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costa 15 euro.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie, în Constanța. În 2019, peste 150 de artiști și DJ-i au urcat pe cele 7 scene și peste 240.000 de participanți din România și din străinătate au trăit, timp de 4 zile și 4 nopți, o poveste unică la malul Mării Negre. Fanii festivalului pot găsi mai multe detalii despre escapada din 2022 pe The Island of Dreams pe neversea.com.

No Responses to “Primul val de artisti NEVERSEA 2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *