UNTOLD 2017 – Sase dintre cei mai buni DJ techno si house vin in Romania

Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing si Solomun sunt primele nume importante care vor urca in aceasta vara pe scena festivalului UNTOLD, situata in Sala Polivalenta. Cei sase artisti vin sa completeze line-up- ul UNTOLD 2017, alaturi de cele 7 superstaruri ale muzicii electronice anuntate deja: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki. Alte nume importante a genurilor live acts, drum&bass si house, care vor urca pe scenele festivalului, vor fi anuntate in curand.

Chris Liebing, Loco Dice, Solomun și Sven Vath urcă pentru prima dată pe scena Galaxy by Telekom a festivalului UNTOLD, în timp ce Jamie Jones și Dubfire se întâlnesc a doua oară cu publicul UNTOLD. Iubitorii muzicii tehno vor avea șansa, la UNTOLD 2017, să-l asculte pe cel mai important DJ al genului, Sven Vath sau papa Sven cum ii mai spun fanii.

Mult așteptatul Solomun este cunoscut pentru felul în care redefinește muzica house și este foarte apreciat de fanii din România. Producătorul muzical Dubfire a făcut parte în 2000 din trupa Deep Dish, după care și-a lansat o carieră solo. Chris Liebing aduce cu el stilul inconfundabil de a reconstrui ritmurile techno în timp real, iar Loco Dice și Jamie Jones sunt prezenți mereu la cele mai mari evenimente din binecunoscuta Ibiza.

Ultimele abonamente la pretul promotional de 385 de lei plus taxe din pretul final de 550 de lei plus taxe, mai pot fi achizitionate de pe www.untold.com. Sunt disponibile si bilete de o zi dar si abonamente VIP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *