UNTOLD si Neversea premiaza si in 2022 excelenta in educatie

 Organizatorii celor mai mari festivaluri de muzica din Europa UNTOLD si Neversea rasplatesc si in acest an elevii de 10 ai Romaniei cu distractie si experiente de neuitat, prin campania ,,BAC DE 10”. Aflata la cea de-a 8-a editie, ,,BAC DE 10” este una dintre cele mai longevive si creative campanii de sustinere a performantei in educatie. Si anul acesta pastreaza traditia si premiaza cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea fiecare elev care obtine nota 10 la examenul de Bacalaureat. 

Inițiatorii campaniei cred că tinerii absolvenți trebuie motivați, iar efortul elevilor care reușesc să exceleze în educație trebuie susținut. În toți acești ani, UNTOLD și Neversea au premiat cu intrare gratuită la festival și amintiri unice peste 1.000 de absolvenți de nota 10.

Mai mult, toți cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România, partener al acestei campanii. Voucherul de cumpărături este valabil în toate magazinele din țară. Elevii de 10 își vor putea ridica brățara de acces și voucherul de cumpărături, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a fiecărui festival în parte. 

In plus, si in 2022, toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat, in sesiunea din vara, vor putea achizitiona abonamentul la un pret special, atat la UNTOLD, cat si la NEVERSEA: 80 de euro + Taxe pentru Neversea si 100 de euro + Taxe pentru UNTOLD. Absolventii care doresc sa fie rasplatiti pentru performanta lor, in cadrul campaniei, o pot face accesand link-ul http://untold.com/bacde10  sau http://neversea.com/bacde10.  Acolo vor putea completa formularul care ii va inscrie in campanie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *